In De Wolken

Regie: Anke Boersma

Sinterklaas krijgt dit jaar een telefoon van zijn pieten, want ze vinden dat Sinterklaas bij de tijd moet blijven.

Zo leert Sinterklaas appen, foto’s maken, Youtuben en spelletjes spelen. Het is wel moeilijk maar ook hartstikke leuk.

Maar dan gebeurt er iets geks. Sinterklaas ligt de hele dag in zijn stoel met zijn telefoon. Hij komt niet meer buiten en zorgt niet voor zijn paard Amerigo.

De pieten zijn ongerust. Wat doet Sinterklaas toch de hele dag op zijn telefoon? Het lijkt wel of Sinterklaas met zijn hoofd in de wolken zit?

De pieten bedenken een plan om Sinterklaas weer aan het werk te krijgen, want de pakjes moeten wel op tijd worden bezorgd.

In deze komische theatervoorstelling van Blinder theaterproducties maken we een spannende reis door de wolken met Sinterklaas en zijn pieten!

Lekker Ieuwww

Regie: Marit Bamboe

Fit! Fitter! Fitst! Jaaaaa lekker shaken met z’n allen! Geen pepernoten meer en al helemaal geen chocolade. Geen pepernoten en chocolade? Wat is het Sinterklaas feest zonder deze ingrediënten? Een gezond Sinterklaas feest??

In deze smakelijke familievoorstelling worden de Sinterklaas en zijn Pieten door elkaar geshaked om nog beter de cadeaus langs te brengen bij alle lieve kinderen in heel Nederland.

Maar is shaken en bewegen wel de manier om de Sinterklaas en zijn Pieten tot meer actie te brengen? En hoe zit het by the way met de nieuwe “MC Pete”? Kan fitnessen leiden tot nieuwe liefde en/of nieuwe inzichten? Wie heeft het allemaal bedacht dat we moeten shaken en bewegen?

Om antwoord te krijgen op al deze vragen heeft Stichting Blinder theaterproducties een nieuwe Sinterklaas familieproductie gemaakt waar al deze vragen in de blender worden gegooid. En waar kant en klaar antwoord op wordt gegeven.